alkosson konyhát, ami inspirál!

NEFF konyhai enteriőrtervező pályázat Tervezzen konyhát szabadon a NEFF prémium háztartási gépei köré!

Tudjon meg többet
Neff konyhaPályázat

A NEFF prémiumkategóriás háztartási készülékek márkaképviselete pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, interior designerek és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész és lakberendező hallgatók számára.

A pályázat időtartama

2018. szeptember 21. – november 16.

A pályázó feladata, hogy a NEFF konyhai készülékek ITT letölthető képeinek felhasználásával tervezzen egyedi konyhai enteriőrt, a választható fiktív karakterek egyikének.

A tervben legalább 4 db NEFF terméknek szerepelnie kell.

Válasszon egyet az inspirációs karakterek közül, kinek a konyháját alkotná meg:

A karakter

A sikeres, családos nő, akinek a hobbija a főzés
40 körüli, kétgyerekes, a szakmájában sikeres, férjével és gyerekeikkel jó módban élnek. A család sokat utazik, és az útjaik során begyűjtött gasztroélményeket karakterünk előszeretettel építi be konyhatudományába.

B karakter

Az utazó üzletember
Az 50 körüli férfi munkájából adódóan rengeteget utazik. Kevés időt van otthon, de azt szereti a barátaival tölteni. Ilyenkor van igazán elemében, hiszen hódolhat legfőbb szenvedélyének, a főzésnek. Egy ilyen baráti vacsora igazi nagy esemény a társaságban, mikor főszereplőnk mindenkit meghív igényesen kialakított luxuslakásába, és elképesztő fogásokkal nyűgözi le a régi barátokat.

C karakter

A pörgős életet élő, sikeres gasztrovlogger és médiaszemélyiség
A 30 év körüli gasztrovideós kemény munkával építette fel saját internetes brandjét, és az évek alatt sok barátra tett szert. A társaság középpontja, rengeteg energia van benne, így nem csoda, hogy minden buli és közös baráti esemény nála indul. Ilyenkor persze nem hiányozhatnak a legfinomabb falatok sem az asztalról, hiszen karakterünk szabadidejében saját receptjeivel kísérletezik.

Díjazás*

1.díj: 300 000 Ft
2.díj: 200 000 Ft
3.díj: 100 000 Ft

A zsűri által legjobbnak minősített 14 pályamű az alkotó nevével kikerül a NEFF Gourmet Centerbe is, hogy inspirációul szolgáljon a showroom látogatói számára. A 14 legjobb alkotót a pályázat lezárta után meginvitáljuk egy exkluzív gourmet estre, melynek séfje és házigazdája Gianni Annoni lesz.

Az értékelés szempontjai Közönségszavazás

A zsűri által előválogatott alkotásokra a szakmai közönség is leadhatja szavazatát a pályázatra létrehozott Facebook csoporton belül.

Közönségdíj

30 000 Ft-os NEFF ajándékcsomag

zsűri

Gianni Annoni

a NEFF hazai
gasztro-nagykövete

Bogár Róbert

belsőépítész

Martinkó József

az OCTOGON magazin főszerkesztője

Brezsnyánszky Ágnes

a BSH Kft. ügyvezető igazgatója

részvétel

A pályázatban bárki részt vehet, aki rendelkezik szakirányú végzettséggel vagy folyamatban lévő szakirányú tanulmányt igazoló okirattal.
A szakirányú képzés igazolásául a Pályázónak a jelentkezéskor fel kell töltenie a szakirányú végzettséget igazoló dokumentumok másolatát, a még nem végzett hallgatóknak pedig egy iskolalátogatási igazolást.


Kérdése van?
A pályázatra létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol nemcsak felteheti kérdéseidet, de hírt adunk az új fejleményekről, inspirációs anyagokat biztosítunk az indulóknak, és a közönségszavazásra is itt kerül majd sor.

csatlakozom a csoporthoz!

Letöltések
A pályázati anyagok elkészítéséhez .png formátumú, front termékképeket biztosítunk, melyeket egy csomagban tudnak letölteni a pályázók. A különböző termékekhez rövid ismertetőt is mellékelünk.

NEFF TERMÉKKÉPEK LETÖLTÉSE